maanantai 17. toukokuuta 2010

Tietoa tulevasta ryhmäkertauksesta 31.5.2010

Päivitetty 24.05.2010.

Kertaustehtävä verkossa. Haastattelumatkasta johtuen ryhmäkertaus 31.05.2010 suoritetaan normaaliin luentoaikaan, mutta kukin ryhmä verkkoyhteydellä varustetun tietokoneen äärellä. Ryhmäkertauksen tehtävänäanto ilmestyy blogissa linkkinä Word-tiedostoon (1 s.) viimeistään klo 9:00 ja samoihin aikoihin pelkkänä tekstiversiona kurssin sähköpostilistalle.

Kysymyksiin vastatessa ei mene kauan, joten voitte aloittaa tenttiin vastaamisen normaalin luentoaikaan klo 10:15. Halutessaan ryhmän jäsenet voivat toki aluksi itsekseen pohtia kysymyksiä ja sitten kokoontua yhteen päättämään vastauksista. Ainoa minun kannalta merkittävä asia on, että kaikki osallistuvat tenttiin ja että ryhmän palauttaa tehtävät sähköpostiini (etunimi.sukunimi@jyu.fi) klo 12.15 mennessä. Joustavuus palautusajan suhteen on suoraan verrannollinen perustelun vakuuttavuuden tasoon. Hätätilanteessa (esim. verkko alhaalla) allekirjoittaneeseen voi ottaa yhteyttä puhelimitse tänään luennolla annettuun numeroon.

Tärppejä. Kannattaa muistella mitä luennoilla on keskusteltu etiikasta, poliittisuudesta ja hyödystä. Tulenarat aiheetkin ovat tarkastelun kohteena. Nippelitietoa (nimiä, vuosia, journaaleja tms.) ei tarvita, akateemisiin auktoriteetteihin ei tarvitse vedota, joskaan se ei ole kiellettyäkään.

Muuta. Arviointi on asteikolla hylätty/hyväksytty, mikä ei kuitenkaan tarkoita, että hyväksytty suoritus olisi erityisen helppo. Perustella pitää. Ryhmät arvotaan ma 24.05.2010 ja ovat kooltaan 3-4 henkilöä. Ne, jotka eivät ole ryhmäkertauksessa läsnä, saavat kontolleen visaisen korvaavan tehtävän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti